ISPARTA / EĞİRDİR - Eğirdir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Eğirdir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Menderes Mahallesi. Ortanca Sokak. No / 2 Eğirdir/ISPARTA
Vizyon
Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yüksek öğrenime hazırlamak; Üniversitelerimizin ilahiyat fakültelerini en iyi derecelerle kazanabilecek ve eğitimini iyi bir şekilde sürdürebilecek alt yapıya sahip öğrenciler yetiştirmek;
Misyon
Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Normal öğretim
08.10-15.40
Katı yakıtlı
ADSL (1 Mbit)
Ulaşım
Isparta´dan Eğirdir ilçe merkezine yarım saatte bir kalkan devamlı çalışan minibüsler bulunmakta,ilçe merkezinden de her on dakikada bir okulumuz önünden geçen şehir içi dolmuşlar çalışmaktadır.
Isparta Konya yolu üzerinde, Kervansaray üzerindedir.
ISPARTAYA 40 KM.İLÇE MERKEZİNE 3 KM